viime vuodesta.  Eli ripittäytyisikö ja jos, niin kenelle?  Onko sitä saamattomuudessaan ja aloitekyvyttömättömyydessään (onpa vaikeita sanoja) edes syntiä tehnyt.  Ja millä pistemäärällä yleensä pääsee syntisen kirjoihin.  Tosi syntiseksi pitää olla jo aika iso tekijä.  Jos nyt löisin innokkaasti nyrkeillä rintoihin (siis omiin) ja katuisin haikeasti itkien, niin sanoisivat muut, että mikä tuokin luulee olevansa, suuri syntinen vai?  Että ollaan tässä itekukin jotain tehty ja kunnolla kanssa.
Tuo hyyppä ei edes osaa kunnon syntiä tehdä.  Tuskin edes kaikkia käskyjä vastaan rikkonut, onkohan edes yksi kunnolla särkynyt!

Niinpä niin, syntisäkkini taitaa vuotaa pahasti.  En sitä tänäkään vuonna täyteen saanut.  Semmoinen kurja, pieni pussukka.

Jos ensi vuonna yrittäisi olla edes kateellinen.  Tai puhua pahaa lähimmäisistä.  Kun vain keksisi, että kenelle ja kenestä?

On se niin vaikeata olla kurja syntinen.  Paljonkohan ne sädekehät maksavat.  Olisi mukava kulkea kylällä semmoinen pään päällä.  Kyllä ihmisiä ketuttaisi. 

Vaikka enhän minä itserakas ole, vaikka niin Sanassa sanotaankin.  Mitenkä se menikään, kun ei ole tullut luettua...