Ettäkö Suomi paras paikka maailmassa asua ja elää.  Paikka, jossa kylmä on liian kylmää ja ainakin kuluneena kesänä kuuma liian kuumaa tappaen joukottain vanhuksia ja sairaita?  Urheilussakin olemme maailman huonoimpia ja autolajeissakin melkein hitaimpia.  Paitsi kännissä olemme mielestämme tavattoman taitavia ja etenkin kuolemattomia.

Valtiolla menee huonosti, rahanahneet poliitikot ottavat lahjuksia ja epämääräisiä vaalitukia vastaan kourat ojossa ja vilpittömin katsein, sillä vanhan hokeman mukaan olemme toki maailman rehellisintä kansaa.  Jätäpä polkupyöräsi kaupan seinustalle hetkeksi, niin varmaan tulee kohta toinen rehellinen suomalainen ja korjaa sen parempaan talteen.

Kunnilla menee vielä huonommin.  Kuntia pakotetaan valtiollisin kiristyskeinoin yhdistämään voimansa siunaten samalla semmoisen liiton, jota ihminen ei voi purkaa.  Mutta mitä hyötyä on kahden paljaspyllyisen liitosta?  Pelkkää lisäparkua siitä seuraa ja kohonneita veroja ja pakollisia maksuja.

Muuttakaa valittajat ulkomaille asumaan, niin jo alle vuodessa huomaatte, miten hyvä paikka Suomi on asua.  Eihän siellä mikään toimi siten, kuin Suomessa.  Ihmiset puhuvat ja käyttäytyvät kummallisesti, heitä ei ymmärrä eikä ainakaan pääse edes väleihin kenenkään kanssa.  Olet syrjitty ulkomaalainen, joka viet vain heidän muutenkin vähäiset työpaikkansa.  Muutenkin sinua sanotaan metsäsuomalaiseksi, joka ei osaa edes käyttäytyä ihmisen lailla.

Muuttakaa siis takaisin rakkaaseen isänmaahanne, sillä täällä saa sentään vapaasti valittaa samaan sävelajiin ja samalla kielellä muiden valittajien kanssa.

Sillä hyttysen ininää se on arvovaltaisten tutkimustulosten rinnalla:  Suomi on maailman paras maa ja sillä siisti!