Vaikka onhan se ihan sopivan kokoinen - yleensä.  Sopivat sinne mainokset, ilmaislehdet, tilatut aviisit.  Laskut eivät paljon tilaa vie, vaikka helposti tekevätkin loven saldoon. 

Lehden tilauksen voisi näin syksyllä perua vähäksi aikaa, kun piha alkaa olla jo lehtiä täynnä ja puista tippuu koko ajan uusia.  Keltainen lehdistö on parhaiten edustettuna.  En ole viime vuosina viitsinyt niitä paljon selailla enkä kompostoida.  Näyttävät hoitelevan itse itsensä.  Mitä nyt pihan pöytiä ja penkkejä vähän siivoilen.  Enkä rupea minkään värisiä lehtiä lehtilaatikkoon tunkemaan.  Ainakaan omaan.  Naapuria voisi vähän kiusata, mutta kun se vahtaa muutenkin haukan tavoin.  Paitsi puhutellessa kääntää selkänsä.

Sisältä lattialta niitä saa alvariinsa poimiskella.  Pysyy selkä kunnossa.  Varsinkin tällaisella märällä kelillä lehdistö takertuu jalkineihin kuin liimaten.  Pysyvät, vaikka kuinka pyyhkeilisi kenkiensä pohjia rappusilla.  Kuivuessaan sitten merkkaavat kulkijoiden sisäpolut:  eteisestä haarautuvat vessaan, olohuoneen sohvalle, tietsikalle, keittiöön.

Kissakin niitä kuljettelee mahakarvoissaan ja hännässään sohvalle asti.  Joten lukemattomia lehtiä riittää sekä sisällä että ulkona.

Jos ei tällä menolla sivisty, niin sitten ei millään.

Taidan ruveta sitten tyhmäksi lehtimoguliksi!