Väärin!  Maha ei ole tyhjää täynnä.  Eikä pääkään.  Vaan se iänaikainen konjakkipullo. Se on vihdoinkin tyhjennetty pohjiaan myöten. Ei sentään pohjanmaan kautta, vaikka molemmat tykättiinkin pohojalaasista ja kehuttiin niitä kovasti.  Varsinkin kun Jari (muutettu nimi) on syntyjään sieltäpäin, mutta unohtanut sittemmin kielensä, kun sitä täällä keskisessä Suomessa lapsena kiusattiin vääränkuuloisista sanoista.  Mutta kyllä se puhe sujuu ihan tällä murteettomalla keskisuomalaisella kirjakielelläkin sujuvan soljuvasti, varsinkin kun konjakki oli korkealaatuista.
Kiitokset mukavasta illasta lankeavat myös sponsorillemme. ezikoiselle, joka mahdollisti k.o. tilaisuuden. Pullon koko oli juuri sopiva kahdelle raamikkaalle miehelle (tai omat raamini sijoittuvat enempi tuohon keskivartalon ympärille).
Kiitokset myös ruustinnalle (nimi muutettu), joka päästi liekaa niin pitkälle, että päästi Jarin meille sisälle asti.
Jari könyää parhaillaan kotia päin. Mene vastaan.
Minäkin lopetan toistaiseksi tähän, kun tuo konjakki on juuri jämähtämässä hattuun. Jospa ne aivotkin vähän jalostuisivat niin hienosta aineesta.
Seuraavasta postauksesta sen sitten näette.  Hyvää yötä keskellä iltaa. Mahdollinen sammuminen on täysin vapaaehtoinen toimenpide ja vapautan spnsorin kaikllö... vasstllå.-'
sta