Ei kyllä enää ole millään väliä:  Saudi-Arabiassa on pidätetty nainen autolla ajamisesta.  Toistan:  NAINEN !  Autolla ajaminenhan on yksinomaan miesten ikiaikainen oikeus.  Joka härjillä ajaa, se härjistä puhuu.  Kuvitelkaapa muutama burkaan pukeutunut nainen vaihtamassa tietojaan liikenteestä.  Ajatuksenakin aivan kauhistuttava.  Rupeavat, mokomat, vielä availemaan konepeltejä ja vaihtamaan renkaita.

Semmoisestahan menee jo saudimiehen kunnia.  Suomalaisen nahjuksen kunnia on mennyt jo vuosikymmeniä sitten.  Pakko tunnustaa, että olen itsekin semmoinen nahjus, joka en osaa autoista sanoa juuri mitään, ainakaan silloin, kun siihen tulee jotain vikaa.  Olen usein kuullut näiden paikallisten donnien keskustelevan asiantuntevasti eri merkkisten autojen ominaisuuksista.  Silloin menen aina vessaan piiloon ja olen ihan hiiren hiljaa.   Sentään en ole kenenkään naispuolisen kuullut tilanneen autolehteä.  Mutta kai tilanne menee täälläkin siihen.  Silloin peruutan minä autolehtitilaukseni ja tilaan Eevan tai jonkun semmoisen.

Sillä tiedänhän naisista paljon enemmän kuin autoista ja heistä puhun tai ainakin heitä ajattelen melkein alvariinsa.  Autot ovat sentään monimutkaisia vempeleitä.  Lisäksi kumpiakaan ei passaa nykyisin mennä rassailemaan. vaikka jotkut tiedoillaan ovatkin joka hetki brassailemassa ja uusia malleja arvioimassa.

Ei ihme, että Saudi-Arabia on tehnyt ison asetilauksen Suomelta, vanhalta asemahdilta.  Muuten siellä pian autoilee toinenkin nainen.  Ja aseeton mies on menettänyt sielläkin häpeällisesti kasvonsa. 

Oli ne sentään aikoja, kun eräs sukulaismies 60-luvun alussa aina hymähti, kun tuli naisautoilija vastaan:  "Katso, nainen ratissa".  Olihan tunne sama, kuin jos musta kissa olisi juossut tien poikki tikapuiden alta.

Ei muuta,kuin naiset keittiöön ja kaikki nopeus- ja muuta rajoitukset hittoon, niin on taas tie vapaa miehen mennä, tulla ja kuolla ylpein mielin!

Kun kerran politiikkakin on avautunut ja vapaa MIES Viitasaarelta saa ja voi puhua mitä sylki suuhun tuo!

Kai samaa saan minäkin. vai?