Ilmalämpöpumppu on hiljalleen puhallellut reilun vuorokauden ja ihan hyvältä tuntuu. Lienee hyvä renki, toistaiseksi ei käyttöongelmia.  Ainoa kauneusvirhe on tähän mennessä ollut itse myyjän tietämättömyys kauppaamastaan tuotteesta.  Kun hänen kanssaan suunnittelimme sisäyksikön paikkaa, niin esitin olohuoneesta eteiseen menevän oven yläpuolista tilaa.  Myyjä oli samaa mieltä, joten valitsin yksikön etupaneelin väriksi taustan mukaista vaaleaa.
Kun sitten asentaja tuli, niin hän totesi nopeasti suurien ikkunatilojen vuoksi talosta löytyvän vain yksi järkevä sijoituspaikka, koska ulko- ja sisäyksikön piti olla samalla seinällä.  Sitähän en minä tiennyt, eikä näköjään myyjäkään.  Olisin osoittanut miehelle ovea, jos olisin tiennyt hänen tietotasonsa.
No, ilmeisesti ainoa fibaus oli tämä värijuttu, jonka olisi voinut korjata.  Mutta toisaalta päätyseinälle tuli uusi sisustuselementti:  vaaleaa tummalle.  Pidän syntyneestä kontrastista, enkä vaadi edes alennusta henkisestä kärsimyksestä.  Toivon suhteestamme kehittyvän raikkaan ja lämpimän kontaktihakuisen ystävyyden.
Mutta myyjälle silti terveisiä:  opettele kunnioittamaan asiakastasi opettelemalla tuotteesi ominaisuudet. Paha kello kauas kuuluu!
Viimeksi ikkunaremontti aiheutti melkoisen sisäisen sisustuskumouksen huushollissa.  Huonekalut kiersivät huoneesta toiseen, seinästä seinää paikkaansa etsien, televisio meni uusiksi, tämän nurkan täytteeksi hankin tämän nypläyskoneen ja moni homma jäi pitkäksi aikaa sekasorron valtaan.  Nyt tuo Puhkina-Faso saattaa aiheuttaa järistyksen uuden aallon.  Tämä hermokeskus muuttanee tuohon viereiseen huoneeseen puhaltimen kanssa, tilalle tulee sieltä yksi ruokapöytä.  Kaikenlaista tapahtuu sisäopalvelusohjeissa, ennen kuin pukki tulee.  Ehkä samalla tulee kunnolla siivottua - kunhan saan nuo nilkkani työkuntoon.  Aina lupaukseen pitää lisätä tuo reunaehto.

Kaupassa kävin viimeksi maanantaina, osin alkaneen syysmyrskyn seassa linkaten.  Nyt tilasin kuopuksen kuskaamaan.  Pystyin sentään ilman keppiä köpöttelemään, ettei ihan maine mennyt. Pitsaa kummenpaan
en kuitenkaan kyennyt.  Eikä vieläkään oikein mikään maistu.  Huomenna on pakko hauduttaa hernerokka savulihoineen.  Ehkä se alkaa maittaa.

Kunhan saan vielä unirytmin jotakuinkin kohdalleen, niin alkaa taas elämäkin maittaa.