Ei kun kahdella jalalla se kotiin tuotiin.  Joten ei se ollut se kuuluisa Lassie, vaan vaimo.  Odottikin sairaalassa hyvin kärsimättömänä, että missä ne hakijat oikein viipyvät.  Piti vielä lisää odotella lääkäriä, joka kertoi tuloksista ja jatkotoimista.

En nyt rupea niitä sen kummemmin erittelemään, mutta sanoisin lopputuleman olevan aika positiivinen.  Että sellaisella hyvällä asenteella jatketaan eteenpäin hissuttelua.  Joitakin aktiviteettejäkin saatiin lisättyä estoksi kotona homehtumiselle.  Kun kesäkin on tulossa - ja se uusi automobiili sekä parit ideanpoikaset lisäksi.

Kissa ulkoili tänä aamuna hyvissä ajoin eilisestä viisastuneena ja jäi sisälle makoilemaan, kun lähdin vaimoa hakemaan.  Tultuamme vaimo tietysti heti kissaa silittämään.  Kulkuri reagoi, mutta oli samalla vähän myrryillään monen päivän poissaolosta.  Keiteltiin tulokahvit kuopuksellekin, joka toimi koko viikon ajan kuskina. 

Että saa taas levoton sielu levätä - sekä vaimon että minun.  Eikä tarvitse eestaas sahata.  Ihminen on luotu olemaan kotonaan kuin kotonaan.  Sillä sipuli!