Tuo otsikko oli pelkkä huono vitsi.  Tai sitten hyvä.  Enhän ole oikeita töitä tehnyt - pitää laskea sormilla - yli kolmeen vuoteen.  Olen sopeutunut erinomaisesti laiskuuden syntiin.  Useimmat harrastuksetkin jätin sivuun, jotta voin keskittyä mahdollisimman täydelliseen löhöilyyn.

Tiedän kokemuksesta, että useimmat eläkeheput eivät kestä toimettomuutta.  Pitää kerätä lisää harrastuksia, tai viinapiru valtaa sielun, tai sitten maha laajenee sohvalla maaten, kunnes halkeaa ja räjäyttää samalla sydämen nuuskaksi.  Johan semmoiseen huolen taakkaan sortuu tykkänään.

Voihan tietysti käydä niin, että laaki iskee viiden minuutin kuluttua, enkä saa edes tätä postausta lähetettyä.  Mutta mitä väliä, eihä tämä ole testamenttini.  Ainoa harmittava asia olisi, että en pääsisi kokeilemaan tilaamaani uutta Ford Ka:ta, jonka pitäisi tulla maaliskuussa.  Joten pakko vain kärvistellä.

Kesäkin ihan kohta huulilla ja pääsee moalimaa katselemaan.  KIrjoittamistakin riittää, kunhan nuo systeeminappulat käy liikaa verenpaineen päälle.  Jos käyvät, niin heitän ne sitten linnuille, tai oraville naposteltaviksi.

Eiköhän tästä lopputalvi selvitä ihan rutiinilla pilkkeitä silmäkulmissa.  Tai ihan pieniä roskia.

Sainpahan lähetettyä.  En silti heitä ähäkuttia, kaiken varalta.