näyttää digitaalisen mittarin sisäyksikkö, jonka otin tuohon vierelleni voidakseni tarvittaessa varottaa koko kansaa päälle käyvästä jääkaudesta.

Onhan se pienoinen järkytys suomalaisillekin, kun ovat ostaneet kaupat tyhjiksi rantatavaroista ennustetun lämpöaallon houkuttelemina.

Voi tämä pakkanen toisaalta olla kaupan keskusliikkeiden keksimä mainospläjäys:  näin saadaan varastot tyhjiksi myös suksista, potkureista ja välihousuista. 

Siitähän lähtee kotoinen teollisuus uuteen nousuun, sillä eihän jossain Intiassa tai Kiinassa edes osata kutoa kunnollisia pässin pökkimiä lämpövaatteita.  Kotimaan määkijöistä se villa on kerittävä ja kotimaisin voimin karstattava, langaksi kehrättävä ja tuotteeksi kudottava.  Sitä en ole ikinä ymmärtänyt, että miten ne lampaat sitten tarkenevat.  Lämpölampoloissa, vai?

Klo 02.07,  jo 27,3 ja koko ajan petraa kuin sika juoksuaan.  Kohta pitää ottaa konjakit lämpimikseen, vaikka sisällä onkin turvalliset 23 astetta.

Nokiakin pyrkinee uuteen nousuun kehittämällä mullistavan akunlämmittimen, jota voi käyttää myös erogeenisten alueiden lämmittämiseen talvipakkasella. 

Lämmitin saa varmaan myös useita innovatiivisia palkintoja, koska yleensä ottaen maailma on kovin kylmä paikka pienelle ihmiselle.  Ja kylmässähän kaikki pieni pyrkii kutistumaan entisestään.

Lopetan raportin tähän mittarin näyttäessä lukemaa 26,8.  Miinusmerkkistä edelleen.