Positiivinen lause. Hyvä juttu aloitetaan aina myönteisesti. Siksi tuo aloitus. Myyvä juttu aloitetaan aivan toisin. Senhän ovat ohjenuorakseen ottaneet yhä useammat lehdet - ja kansa ostaa höttöisiä irtonumeroita todetakseen niiden olevan pelkkää silkkoa sisältä. Lööppien rakentajat ovat vatmasti palkkansa ansainneet. Voisin kyllä myydä sieluni sanotaan 100 potenssiin 2 euroa per kuukausi. Tosin ei taida tarjonta kohdata kysyntää tällä kertaa.
Piti lisätä tahän uusi kirjoitus ihan velvollisuudentunnosta, etteivät kävijät ihan turhaan kävisi blogioven takana turhaan. Nykyisinhän ei tule edes kavereiden luona käytyä ilman asiaa - ja asiakin yleensä hoidetaan teknisin apuvälinein. Ei minulla nytkään mitään varsinaista asiaa ole, kun ei etusivun juttuakaan ole tiedossa eikä juorussa. Tosin Keskisuomalaisessa oli etusivun juttu täällä päin maata kauhua herättävästä terrorismistä: orava nakertaa puutalojen seinät niin, että lastut lentelevät ja viima tulee sisään siinä kuin oravan pennutkin. Onneksi anomuksesta oravan saa poistaa siihen koulutettu ja valtuutettu oravaryhmä, joka on vähintään karhuryhmän veroinen tehoyksikkö. Aseistuksesta en tiedä,  mutta täytyyhän sen  oravan  etuhampaiden  veroinen  olla.  Meilläkin lintulaudalla vierailee  ainakin  yksi  orava.  Tähän asti  se  on tyytynyt  tavallisiin  antimiin,  mutta  väliin  se tuijottaa taloamme  outo ilme  muuten  niin  veikeillä  kasvoillaan.
Taidanpa laittaa ennakkoilmoituksen oravaryhmälle, että voivat suunnata oravaohjuksensa tänne päin. Lähiöinä herään varmaan jokaiseen rapsahdukseen, sieppaan vesurin vuoteen alta ja hiivin ulko-ovelle kuuntelemaan, joko alkaa rouske talomme ylärakenteissa. Joko pitää päästää kissa irti!

Niin ne päivälehdetkin levittävät hallitsematonta paniikkia kansan keskuuteen. Ja niinkuin se alkoi nätillä pikku-uutisella söpöstä Kinder-oravasta.
Milloin romahtaa ensimmäinen ostoskeskus sen rakenteiden romahdettua?
Koska jyrisee ensimmäinen lähiö savuavaksi tiilikasaksi oravien tanssiessa raunioilla?
Milloin ensimmäinen kaupunki todetaan sisältä jyrsityksi?

KANSALAISET !   LIITTYKÄÄ  NATOON !  ERIKOISTARJOUS: VAIN 999 EUROA  JA  OMAISUUTENNE  ON  SEURAAVAT  KUUSI  KUUKAUTTA  TURVASSA  ORAVILTA.
(ei korvaa rottavahinkoja.)