Voi, eihän edellisestä käytöstä ole kuin pari kuukautta, mutta frakki tuntuu vatsan kohdalta ahtaalta.  Sitävastoin vaimon auringonlaskun keltainen, olkaimeton silkkiluomus valahtaa pehmeästi lattialle hänen laihduttuaan puolitoista kiloa.  Ja niin kauniisti kuin se myötäili hänen ihanaa varttaan. Pakko hälyttää vaatturimme hätiin.  Sitä ennen on tavoitettava kopterinkuljettaja, ettei...

Havahduin siihen, kun kissa hiipi tuohon tuolin viereen nousten takajaloilleen vaatimaan huomiota.  Se halusi ulos muikkutuokion jälkeen.  Vaimo kilistelee keittiössä iltatiskin parissa.  Itse otin hernerokan jälkeen perräiset teeveen syytäessä samaan aikaan mäkihyppyjä.  Nuoret miehet jaksavat.

Olihan tuo alku hieman liioiteltu.  Emme ole mihinkään lähdössä.  Ja kaikki muukin on valhetta.  Helppoahan olisi uskoa nuo helikopterit ja muut.  Olisi myös hyvin hankalaa hallita tuollaista elämää ja suurta henkilökuntaa.  Ihan säälittää tuo yltiörikas kansanosa.  Kaikkein surkeinta on se, että hekin joutuvat kuolemaan ihan samalla tavoin, kuin me köyhätkin.  On se niin väärin!

Kun ei ole mihinkään pakkomenoa, niin taidanpa jäädä katsomaan neloselta yhdeksältä alkavaa Marlon Brando - dokumenttia ja sitä seuraavaa Viimeinen Tango Pariisissa - elokuvaa.  Palaan aikaan, jolloin Bernardo, Marlon ja minä olimme nuoria.  Se oli aikaa se, muistaakseni.