Kalevalan väki takoi aikanaan Sampoa aiheuttaen kaikenlaista loiskiehuntaa. Tässä uudessa Sammon taonnassa moni takoja on turhaan koputellut omia rahojaan tililtään. Nyt tämä blogilista lienee liittynyt samaan teknisen maailman ihmeisiin, jolloin mikään ei oikein pelaa mitenkään. Yleensä näissä jutuissa työnnän soremen omaan suuhuni ja päivittelen tyhmyyttäni, mutta näyttää moni muukin ihmetyksen pöllähdykseltä. No, ei se mitään, saammehan runsaan korvauksen henkisistä kärsimyksistämme.

Mitä? Että sitten taivaassa! Tuskin maltan odottaa.

Käynnistin Volvonkin eka kerran neljään kuukauteen ja käänsin nokan näyttämään tielle päin. Käyntiin lähti, savutti reippaasti. Odotetaan, jos se ostajaehdokas näyttäytyisi. Vaihtoehtona vien sen sitten perinpohjaiseen huoltoon ja pidän sitä vielä tämän kesän. Tulee vain pirun kalliita kilometrejä, vaikkakin vähän. Pitäisi ajaa joka päivä 10 tuntia yhteen menoon, niin kulut per kilometri pienenisivät huomattavasti. Mutta kun bussilla pääsee varsinkin kaupunkiin helpommin ja kauppaan jalan. Tosin Jyväskylä pysyy pystyssä ilman minun taloudellista tukeanikin.  Eikä tarvitse odottaa kuin reilut puoli vuotta, niin olen koko ajan kaupungissa vaikka en mihinkään lähdekään. Kuntamme kun tunkee Jyväskylän kainaloon konkurssikypsänä.

Sehän on kuin vanhan ajan avioliitto. Morsian liittyy varakkaaseen mieheensä tuhlattuaan huomenlahjansa iloiseen ja huolettomaan tuhlarielämään. Minkälaisia perillisiä tuommoisesta liitosta syntyy,sen näkee ken elää.